Taleforge logo

Pomomies muistele

by Mr Writer | Score: 4700

What in the world. Do i need to do something special. I love this game of life they called. They are the people who do really know the game. Dont be stupid. I love letter M, this time it is magical. Can you help me Maryanna.  I got the bonus point. Lot of writing has helped me to be better.

Ratkaisin ongelman jota kukaan muu ei ollut ratkaissut. Olin ovenavaajana vuosia, mutta se on huono työ. Ei yhtään arvostettu. Kukaan ei avaa sinulle ovia. Olet ihmisten orja, palvelija, hevosen kaltainen ihminen.  

Sano aika. Sano loputtomien kilpikonnien turtle-maailma . Minua pelottavat nämä loputtomat tehtävät. Ei tässä ole mitään järkeä. Täytyy koko ajan tehdä jotain paremmin. Ei ole kivaa. Pitäisi saada muutamassa minuutissa sata sanaa. Ei tämä ole ollenkaan kivaa. Kiva on tästä kaukana. Pakenen olohuoneen nurkkaan. Siellä on uusi pesäni. Pakopaikka. Pahan maailman vastakohta. Elämä savannilla oli ankeaa, mutta tämä sohvaelämä on vielä surullisempaa. Ei mitään aktiviteettejä. Ei tarvitse pelätä jokapäivä kuolemaa. Ja kuitenkin tämä löysä elämä koituu kuolemaksi. Kuolema vaanii sitä joka istuu. Jalkojen isot verisuonet jähmettyvät jos ovat pitkiä aikoja paikallaan. Ei ole kivaa olla se joka menetti työpaikan. 

On se ilmeisesti pakko olla tämän tehtaan ainoa positiivinen työntekijä. Muista etten ole sohvaperuna enkä B-kirjaimen muotoinen ihminen. Be better said Betty Parker, yksi jenkkimuija joka joi kahvit kylmänä. 

Aktivoi kenttä nopeammin tai sokeudun kuten Saramagon kolmisorminen jonka kaksi sormea jämähti silmiin kiinni. Ei niitä irti saatu ilman puutarhurin vetopasuunaa. 

Tavoitteena tuhat pistettä. Tai ehkä viisituhatta. Kyllä mä nyt 60 sanaa kirjoitan alle puolessatoista minuutissa vaikka runoilisin maailman pisimpiä sanoja. Sanakirjamies huuteli nurkan takaa asioita joita lapset eivät olisi saaneet kuulla. Paikalle saapui lääkäri, apteekkari joka toi unohtuneet lääkkeet. En ole se joka pettyy itseensä kesken kilpailun. Taistelen maaliin päästäkseni koska totuus on toisenlainen. Väsyn, väsyin eilen, väsyn tänään. katson sinua joka et tunne minua.

Completed challenges

The following challenges were completed during the writing exercise:

Begin Start typing to begin
Letter Use the letter M
Words Reach 50 words
Prop Include a turtle
Words Reach 100 words
Event Your character loses his/her job
Event A shrill cry echoes in the mist
Character A zealous roofer
Character A positive building labourer
Words Reach 200 words
Letter Use the letter B
Prop Include a coffee mug
Event Your character goes blind
Letter Use the letter U
Words Reach 300 words

This story was written using Taleforge, the free writing exercise app powered by The Story Shack. Curious? Try it yourself.

Share and read

Show it to the world.

Challenge others

Same prompts. Different stories?