Taleforge logo

Obekvämligheter

by Sam Stålhandske | Score: 1200

Med händerna fyllda av popcorn och läsk gick jag försiktigt ner för trapporna. Jag var försenad, det var något krångel med biljetterna, så filmen hade redan börjat. Det enda ljuset i lokalen var från projektoren och från en personal vid ingången som underhöll sig med sin telefon, förmodligen inte första gången han sett filmen som var igång.

I mitt försök att hitta min sittplats spillde jag både popcorn och läsk på både golv och andra gäster, jag bad så mycket om förlåtelse och fortsatt leta i den kolsvarta lokalen.

"Rad 4, plats 23" slutade jag upprepa för mig själv när jag till slut stod vid änden av min rad. Jag gjorde det tydligt för de andra gästerna att jag skulle in och möttes såklart bara av glada miner. Tacksamt ställde de sig upp med sina tilltugg, jag lyckades passera och hittade min plats.

Jag satte mig ner i den gnissliga stolen och gjorde mig hemma, bad min granne göra plats åt mig i stolarmen, redo att njuta av resten av filmen.

En bebis började skrika, vem tar med en bebis hit? 

Completed challenges

The following challenges were completed during the writing exercise:

Begin Start typing to begin
Letter Use the letter I
Words Reach 50 words
Location A movie set
Words Reach 100 words

This story was written using Taleforge, the free writing exercise app powered by The Story Shack. Curious? Try it yourself.

Share and read

Show it to the world.

Challenge others

Same prompts. Different stories?